lauantai 7. helmikuuta 2015

Kolmannen viikon fiilikset

Kolmas viikko oli raakaravintokuurin helpoin viikko. Tuli laskettua enää aamuja, koska homma loppuu. Mitään sen suurempia himoja ei viikon aikana tullut. Ennemminkin mietin kovasti, mikä on se ensimmäinen 'ei raakaravintoruoka' mitä syön :)

Tuli mietittyä myös jatkoa. Miten tästä eteenpäin? En ole koskaan ollut mikään ruoanlaittaja mutta kolmen viikon tehokuuri näytti, että siihen voisi opetella. Toivottavasti pystyn jättämään päiviini ruoanlaittoruutiinin, joka viimeisen kolmen viikon aikana muodostui!

Raakaravintokuurin suurin tarkoitus itselleni oli saada aikaan jonkinlainen terveellisen ruoan pohja. En aio jättää kokonaan kaikkea hyvää ruoastani, en halua luopua mistään silloin tällöin haluamastani (kuten vaikkapa joskus on ihan pakko käydä grillissä syömässä makkaraperunat, vaikka muuten melkeinpä inhoan makkaraa) mutta halua lisätä terveellisen ja lisäaineettoman ruoan osuutta. Haluaisin lopettaa kokonaan kaiken lihan sekä maitotuotteiden käyttämisen. Lihaa en haluaisi käyttää monesta syystä; eläinten kohtelu ja teuraskuljetukset sekä ympäristövaikutukset tulevat ensinnä mieleen. Maitotuotteista osin samoista syistä mutta myös siksi, kun ajattelen, ettei maito ole ihmisen luontaista ravintoa kuin tissitysiässä.

Tervetuloa seuraamaan, miten jatkossa selviän haasteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti