sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Päivä 18

Noniin! Vihreät linssin ituset kasvoivat vihdoin siihen mittaan, että sain tehtyä niistä aamiaista. Idut soseutettiin omenan ja sopivan vesimäärän kanssa paksuksi puuroksi. Mausteeksi pikkuisen kanelia. Hyvää tuli tästäkin puurosta.

Ituaamiainen

Välipalalla söin kivan yhdistelmän soseutettua mangoa, päärynää ja murskattuja pekaanipähkinöitä.

Mangovälipala

Päivälliseksi tein varmasti maailman parasta tomaattikeittoa!  Keittoon soseutettiin tomaatteja, avokadoa, porkkanaa, sellerinvartta, aurinkokuivattuja tomaatteja, liotettuja aprikooseja ja oliiviöljyä. Vettä lisäsin niin vähän kuin mahdollista, jotta keitto jäi mukavan paksuksi. Todellakin erinomainen keitto, jota varmasti tulee syötyä toistekin!

Tomaattikeitto

Lounassalaatin söin tänään iltapalaksi aikatauluongelmien vuoksi. Perussalaatti, jossa jäävuorisalaattia, kesäkurpitsaa, tomaattia ja keltaista paprikaa. Makua antamaan lisäsin limen mehua.

Iltapalasalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti