sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Päivä 17 - ensimmäinen hairahdus

Tällä kuurin viimeiselläkin viikolla juodaan joka aamu yöpöydällä yön yli seissyt lasillinen vettä, jos en ole sitä huomannut mainita.

Aamiaiseksi piti olla itse idätetyistä iduista tehty aamiainen. Vihreät linssit pitäisi olla tumpulankin helppo idättää. No, ohjeiden mukaan tein eikä idun itua näkynyt vielä tänä aamuna. Niinpä aamiaiseksi uusi kokeilu Avokadosta ja marjoista. Pilkoin avokadoa ja päärynää, päälle sulatettuja mustikoita.

Avokadoa ja marjoja

Vihdoin herkullinen smoothie puolukoille! Pakkasessa oli ihan itse poimittuja puolukoita edellissyksystä, joita en ollut saanut käytettyä mihinkään. Välipalaksi soseutin manteleita veden kanssa ihanaksi kermamaiseksi seokseksi. Joukkoon soseutin pari liotettua aprikoosia ja sulatetut puolukat. Nami nam!

Puolukkasmoothie

Päivällisen parsakaali-omenapiirakkaa tuli sen verran suuri annos, että söin puolet jo lounaaksi. Pohjaan soseutetin parsakaalia, omenaa ja avokadoa. Mausteeksi sitruunamehua. Täytteesee murskasin hienoksi kurpitsansiemeniä ja auringonkukansiemeniä. Mausteeksi currya, oliiviöljyä ja hieman suolaa. Erikoinen piirakka mutta hyvin maut sopivat yhteen.

Currymaustettu parsakaali-omenapiirakka

Oli lauantai-ilta ja miesystäväni täytti pyöreitä vuosia. Sen kunniaksi oli ihan pakko kilistellä ja nauttia puoli lasillista punaviiniä vaikka miten olin raakaravintokuurilla. En ole punaviinin ystävä ja tämäkin viini oli hyvin kuivaa ja pahaa kuin mikä. Mutta mitä sitä ei rakkaansa puolesta tekisi :)

Iltapalaksi söin erilaisia pähkinöitä sekä pari viimeistä Maustepallonamia päivältä 15.

Pieni hairahdus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti