perjantai 30. tammikuuta 2015

Päivä 16

Ihanan makuinen Fenkoli-luumuaamiainen aloitti tämänkin päivän. Välipalaksi oli oikein mukava makuyhdistelmä sellerinvartta, omenaa ja liotettuja saksanpähkinöitä. Raastoin sellerin ja omenan, päälle ripottelin pähkinät.


Sellerivälipala

 Lounaaksi söin jäävuorisalaattia tomaatin ja kesäkurpitsan kera. Päivälliselle rakentelin hauskannäköisen annoksen juuresveitsellä lastuiksi vuolluista kesäkurpitsasta ja porkkanasta (pastakopioita). Päällä oleva mantelitapenada sisältää jauhetun mantelin lisäksi aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiviöljyä. Jälleen oikein kiva ruoka.

Iltapalalla nautiskelinkin sitten eilen tekemilläni Mauste"pallo" -nameilla. Voiko tämä herkku tosiaan olla terveellistä :)

Kesäkurpitsa-porkkan"pastaa" ja mantelitapenada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti