tiistai 20. tammikuuta 2015

Päivä 6

Tänä aamuna aamiaispuuro oli omenapuuro, sama kuin eilen. Välipalalla nautiskelin Tattarifruttia. Tässä kohdin kostautui taas tattarilese -ostokseni. Frutissa tattari piti olla idätettyä. Noo, ei anneta sen häiritä. Annoin leseiden hetken aikaa seistä vesimäärän kera, joka imeytyi leseisiin kokonaan ja käytin tattarin semmoisena. Veikkaan, että idätetty tattari maistuu hivenen erilaiselle mutta ihan syötävää oli tämä meikäläisen sovitelmakin :) Fruttiin tuli tattarin lisäksi liotettuja ja soseutettuja auringonsiemeniä ja aprikooseja sekä pakkasesta noukittuja mustikoita.

Tattarifrutti

Oli hiukan kiireinen päivä, joten päivällisen Pinaattikeitto, jota oli kivasti ohjeistettu 2 hengen annoksen verran, sai olla sekä lounas että päivällinen. Ohjeen mukaan olisi pitänyt käyttää babypinaattia mutta sen ollessa ulkolaista päädyin pakastealtaan kotimaiseen versioon. Lisäksi joukkoon laitettiin kurkkua, avokadoa, persiljaa, basilikaa, (ruohosipulia) sekä limemehua. Limen korvasin sitruunamehulla, koska sitä nyt sattui olemaan valmiiksi puristettuna. Ruohosipuli jäi uupumaan, koska kaupan ruohosipuli (tuore) oli niin aneemisen näköistä, että jäi ostamatta. Vettä tuli niin paljon, että keitto suostui pyörimään blenderissä. Pinaattikeitto oli täyttävää ja piti nälän tehokkaasti poissa. Maku oli ihan hyvä, tosin jäi sellainen olo, että jotain siitä jäi uupumaan. Ehkä se ruohosipuli olisi tuonut pikku säväyksen?

Pinaattikeitto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti