Vadelmia ja parapähkinäjogurttia |
Päivälliseksi oli Kevyttä sushia. Ohje oli taas reilu, joten söin sitä sekä lounaalla että päivällisellä. Muokkasin reseptiä hiukan oman maun mukaiseksi ja söin täytteen kaalinlehdeltä, kuten Päivä 3:n Kaaliwrapin. Tänään täytteinä oli palsternakka-porkkanaraastetta, pieneksi pilkottua avokadoa ja keltaista paprikaa. Kastikkeenä käytin soseutettua mangoa. Oli hauskan makuista.
Kevyt sushi a la raakaravinto |
Iltapalaksi teki mieli jotain hyvää, joten tein ensimmäiseltä päivältä jo ihastusta herättäneitä Mantelipatukoita. Tätäkin tuli sen verran reilu satsi, että puolet saa odotella jääkaapissa seuraavaa herkutteluhetkeä. Lisäksi, että mantelipatukat ovat hyviä, ne myös pitävän nälän kurissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti