perjantai 23. tammikuuta 2015

Päivä 9

Eilisen mukaista Kesäkurpitsa-aamiaista söin tänäkin aamuna. Välipala oli Vadelmia ja parapähkinäjogurttia. Hienoksi jauhetut parapähkinät soseutin veden kanssa. Joukkoon lisäsin liotettuja aprikooseja ja sulatettuja vadelmia ja kunnon soseutus. Seoksen koostumus oli aikalailla kuin paksua jogurttia ja se oli mukava syödä lasista lusikalla. Maku oli mahtava. Sokerimössöjogurttien ystävien kannattaa ilman muuta vaihtaa tähän versioon!

Vadelmia ja parapähkinäjogurttia

Päivälliseksi oli Kevyttä sushia. Ohje oli taas reilu, joten söin sitä sekä lounaalla että päivällisellä. Muokkasin reseptiä hiukan oman maun mukaiseksi ja söin täytteen kaalinlehdeltä, kuten Päivä 3:n Kaaliwrapin. Tänään täytteinä oli palsternakka-porkkanaraastetta, pieneksi pilkottua avokadoa ja keltaista paprikaa. Kastikkeenä käytin soseutettua mangoa. Oli hauskan makuista.


Kevyt sushi a la raakaravinto

Iltapalaksi teki mieli jotain hyvää, joten tein ensimmäiseltä päivältä jo ihastusta herättäneitä Mantelipatukoita. Tätäkin tuli sen verran reilu satsi, että puolet saa odotella jääkaapissa seuraavaa herkutteluhetkeä. Lisäksi, että mantelipatukat ovat hyviä, ne myös pitävän nälän kurissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti