keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Päivä 7

Hyväksi todetulla jatkettiin, aamulla ensimmäiseksi lasillinen vettä ja ruoaksi Omenapuuroa edellisen parin päivän mukaisilla aineksilla. Lisäsin joukkoon vielä tyrnirouhetta sekä karpalorouhetta.

Välipalaksi oli Karpalokreemiä. Avokadoa, liotettuja karpaloita ja sitruunamehua soseeksi. Vedenlisäyksellä hain sopivan koostumuksen. Seos kulhoon ja päälle vadelmia. Kreemi yksinään oli aika kirpsakkaa karpaloiden vuoksi mutta vadelmat pehmensivät makua sopivaksi.

Karpalokreemi

Söin jälleen lounaalla ja päivällisellä samaa ruokaa ajanpuutteen vuoksi. Ja jotenkin olen innoton tekemään vihersalaatteja, niitä kun on tullut muutenkin syötyä ja haluaisin kokeilla vain kaikkia kivoja uusia juttuja.

Ruokana oli siis Cashewdippiä ja vihanneksia. Cashewpähkinät jauhettiin ihan hienoksi ja joukkoon laitettiin purjoa, silputtua rucolaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Vettä sai lisätä suhteellisen paljon, jotta ainekset sekoittuivat sopivan tuntuiseksi, dipattavaksi massaksi. Porkkanasta, kurkusta ja varsiselleristä leikkasin dippauskokoisia tikkuja. Tämä dippi oli muuten varmasti kaikkien aikojen parasta dippiä, mitä olen maistanut!

Iltapalaa en tarvinnut tänäänkään. Söin päivällisen sen verran myöhään, että pysyin kylläisenä.

Cashewdippi ja vihanneksia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti