Välipalaksi oli Karpalokreemiä. Avokadoa, liotettuja karpaloita ja sitruunamehua soseeksi. Vedenlisäyksellä hain sopivan koostumuksen. Seos kulhoon ja päälle vadelmia. Kreemi yksinään oli aika kirpsakkaa karpaloiden vuoksi mutta vadelmat pehmensivät makua sopivaksi.
Karpalokreemi |
Söin jälleen lounaalla ja päivällisellä samaa ruokaa ajanpuutteen vuoksi. Ja jotenkin olen innoton tekemään vihersalaatteja, niitä kun on tullut muutenkin syötyä ja haluaisin kokeilla vain kaikkia kivoja uusia juttuja.
Ruokana oli siis Cashewdippiä ja vihanneksia. Cashewpähkinät jauhettiin ihan hienoksi ja joukkoon laitettiin purjoa, silputtua rucolaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Vettä sai lisätä suhteellisen paljon, jotta ainekset sekoittuivat sopivan tuntuiseksi, dipattavaksi massaksi. Porkkanasta, kurkusta ja varsiselleristä leikkasin dippauskokoisia tikkuja. Tämä dippi oli muuten varmasti kaikkien aikojen parasta dippiä, mitä olen maistanut!
Iltapalaa en tarvinnut tänäänkään. Söin päivällisen sen verran myöhään, että pysyin kylläisenä.
Cashewdippi ja vihanneksia |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti