Sinikeltainen aamiainen |
Välipalalla oli hauskan makuista Hapanta porkkanakakkua. Porkkanaa, omenoita, taateleita, kookosöljyä ja sitruunamehua soseeksi ja pariksi tunniksi kylmään. Oma sekoitinlaitteeni ei saanut näitä aineksia ihan hienoksi, joten koostumus oli vähän pehmeä eikä kakusta saanut leikattua nättiä palasta. Kakku koristeltiin goji-marjoilla. Kuvassa kakku ei kyllä näytä kovinkaan kummoiselta mutta maku oli hyvä. Runsas sitruunamehu antoi oikein näpäkän maun.
Söin kakkua myös lounaaksi.
Hapan porkkanakakku |
Päivälliseksi tein kauniin annoksen Täytettyä paprikaa. Mukava esillepano mutta syöminen hieman hankalaa. Paprikahan on annoksessa raaka, joten kunnollinen veitsi oli tarpeen. Täytteessä oli avokadoa, sellerinvartta, kurkkua, tomaattia, (salaattisipulia), juustokuminaa, korianteria ja sitruunamehua soseutettuina. Päälle persiljasilppua. Tarjolle salaatin kera. Salaattisipulia en kaupasta löytänyt ja muuta sipulia en tohtinut laittaa, kun en oikein raa'an sipulin ystävä ole. Raakana sipuli on joskus liian kipakkaa ja en viitsinyt ottaa riskiä. Täyte sopi maultaan hyvin paprikan kanssa joskin se olisi vaatinut hitusen jotain, ehkä suolaisuutta.
Iltapalalla herkuttelin porkkanakakun jämällä sekä eilen tehdyillä mantelipatukoilla.
Täytetyt paprikat |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti