"Raw food eli raakaravinto valmistetaan vihanneksista, hedelmistä, marjoista, pähkinöistä, siemenistä, iduista, versoista ja levistä. Myös hunajaa, kylmäpuristettuja öljyjä ja superruokia käytetään. Kuumentamisen sijaan ruoat valmistetaan niin, että niiden elinvoima ja ravintoaineet säilyvät, esimerkiksi soseuttamalla, uunissa kuivaamalla tai vesihauteessa korkeintaan 42 asteessa"
Tämä ote suoraan kirjan takakannesta. Raakaravinto on tätä kokeiluani ennen ollut minulle "jotain sellaista viherpipertäjien ruokaa", johon en ole sen kummemmin kokenut mitään ihmeempiä intohimoja. Ehkä on parasta kokeille, ennen kuin antaa tuomionsa :)
Kirja: Erica Palmcrantz Aziz - RAW FOOD - kevyempään elämään kolmessa viikossa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti