Omenapuuro |
Tattaria rusinoiden ja manteleiden kera oli välipalalla. Tattaria olisi pitänyt liottaa 8 tuntia. Minulla oli käynyt pieni moka ostoksilla, olin ostanut tattaria lese-muodossa. Olisi kai leseetkin voinut liottaa, mutta jätin sen nyt tekemättä, koska arvelin liotuksen jälkeisen huuhtelun olevan ongelmallinen. Liotus parantaisi tattarin sulavuutta. Mantelit sain sentään liotettua, ne tein rouheeksi. Pilkottu omena ja rusinoita vielä sekaan ja hyvää tuli taas.
Tattaria rusinoiden, manteleiden ja omenan kera |
Lounaana söin pähkinäsalaatin: useampaa pähkinälajiketta ilman mitään vihreää :) Päivällisellä olikin sitten jo vähän nälkä. Palsternakkakuskus olikin oikein mukavan makuinen yllätys. Palsternakkaakaan ei ole aiemmin tullut kauheasti maisteltua. Palsternakka rouhittiin kuskuksen näköiseksi rouheeksi, joukkoon oliiviöljyä, puolikkaan sitruunan mehu, silputtua rucolaa, päärynää sekä kurpitsansiemeniä. Sitruunasta tuli kiva pirteä potkaisu ateriaan.
Palsternakkakuskus |
Iltapalana aioin syödä mustikoita seesamimaidolla mutta kävi samoin kuin eilen illalla. Olin niin kylläinen päivällisestä, että söin pelkät mustikat iltapalaksi. Jotenkin alkaa tuntua siltä, että elimistöni alkaa kyetä pikku hiljaa imemään ravinteita raakakokeiluistani. Ensimmäisinä päivinä tuntui, että nälkä tuli paljon nopeammin. Nyt kaikki ateriat tuntuvat täyttävän paremmin ja pidempään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti