keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Päivä 20

Aamiaisena soin Avokadoa ja marjoja. Perusresepti sama kuin Päivä 17 aamiainen, mutta mustikan tilalla käytin vadelmia ja soseutin ainekset puuroksi. Lisäsin joukkoon myös karpaloa ja tyrniä jauheina. Karpalo ja vadelma antoivat kivan vaaleanpunaisen sävyn puurolle. Kuvassa väri on hieman epäedukseen.

Avokadoa ja hedelmiä 2

Välipalaksi oli ruokalistan mukaan Mulperimarjaomenoita. Olin ruoka-aikaan tien päällä, joten otin matkaevääksi kourallisen mulperimarjoja ja gojimarjoja. Kuivattuja marjoja oli mukava rouskutella autoa ajaessa ja ne veivät nälän ja piristivät paremmin kuin vaikkapa suklaapatukka :)

Kuivattuja mulperi- ja gojimarjoja

Päivällisellä söin Parapähkinä-hapankaalisushia. Ilman norilevää, johon täyte olisi pitänyt kääriä. Tein liotetut parapähkinät rouheeksi ja joukkoon lisäsin hienoksi pilkottua avokadoa. Sekaan vielä hapankaalia ja kunnon sekoitus. Ennakkoluuloistani poiketen tämä oli hyvä makuyhdistelmä!

Parapähkinä-hapankaali

Lounassalaatin jätin iltapalaksi. Hyvä vaihtoehto syödä salaattia päivän viimeisenä ateriana. Salaattiin tuli tomaattia, keltaista paprikaa, kesäkurpitsaa, jääsalaattia ja auringonkukansiemeniä.

Iltapalasalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti